Egy tékozló fiú élete

Egy tékozló fiú élete

Határúton

2014. december 03. - petiasün
Érdekesség. Épp a minap láttam egy Vona Gábor-féle nyilatkozatot, ahol arra utal, hogy ebből a konfliktusból ki kell maradni, mert közel állunk egy háborúhoz, amit ez az ország nem bírna ki, ect. Szépen lassan azért tudatosul mindenkiben, hogy aki jó/rossz felálláshoz ragaszkodik, nagyon pofára fogják ejteni. USA tőkén vagy oroszén folytatott belharcnak Európa csak kárát látná, amíg ez a két fasz oldal tovább terjeszkedne csupán. Azt már látjuk, hogy idepakolnának pár tucat tankot az amcsik, majd ölik egymás velük mások. Kibaszott undorító.

Miközben ez a gusztustalan hatalmi játék folyik, mi magyarok mit teszünk... egymásnak esünk, hol a török, hol a Habsburg pártján állva. Csakhogy a török még csak a határon áll, a Habsburg pedig nincs még teljhatalmon, az utolsó percben vagyunk

És nincs egy kurva párt sem igazából, amelyik tényleg semleges lenne. A kormány próbálkozik egy Kállay-kettőssel, aminek láthatóan elszigetelődés lett az eredménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://walkalone.blog.hu/api/trackback/id/tr46954939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása